|
|
|
|
#1 |
|
سرپرست بخش موسیقی درخواستی و مدیر بخش موسیقی ایرانی و خارجی
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
سپاسها: 24,803
در 11,314 پست 41,377 بار سپاسگزاری شده است
![]() ![]() ![]() ![]() |
با اجازه دوستان عزیز![]() جلد 13 رو با اجازه دوستان ارسنالی می زنم و امیدوارم توی این تاپیک شاهد پیروزی های متوالی آرسنال و قهرمانی در لیگ برتر و لیگ قهرمانان باشیم ![]() ![]() ![]() ![]() ARSENAL
من مطمئنم در این کرانه ی بزرگ کسی هم قدری به من فکر خواهد کرد و مرا فراموش نخواهد کرد !!!!! ? Damn How Much Damage ? Can You Do With a Pen ---------------------------------------------------------------- Unfortunately I am, I just hide behind the tears of a clown
|
|
|
| 8 کاربر از BABAK بخاطر ارسال این پست سپاسگزاری کرده اند: |
|
|
#2 |
|
استاد
![]() Tournaments Won: 6 تاریخ عضویت: May 2009
سپاسها: 24,184
در 6,045 پست 24,813 بار سپاسگزاری شده است
تاپیک جدید را تبریک میگم
![]() تنها یه ارزو دارم دوست دارم ارسنال قهرمان لیگ برتر بشه.......... ![]() |
|
|
| 6 کاربر از Mr.SaeeD بخاطر ارسال این پست سپاسگزاری کرده اند: |
|
|
#3 |
|
سرپرست بخش موسیقی درخواستی و مدیر بخش موسیقی ایرانی و خارجی
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
سپاسها: 24,803
در 11,314 پست 41,377 بار سپاسگزاری شده است
یکی از بچه ها گفته بود سسک رو هم ورشدارم بیارم منم آوردمش.
![]() آلمونیا: سسک نماد این باشگاه است ![]() ![]() مانوئل آلمونیا اعتقاد دارد تصمیم به ترک آرسنال برای فابرگاس بسیار دشوار است. " مدیران و افرادی که در باشگاه ها حضور دارند ، صحبتهای زیادی انجام میدهند. آن ها بیش از حد معمول در مطبوعات حضور دارند. در انگلستان ، هرگز مدیران را در مطبوعات ندیده ام و این موضوع برایم عجیب است. هیچ کس به این موضوع شک ندارد که سسک هر چه در توان دارد ، درون زمین ارائه میدهد. او تکل میزند و مبارزه میکند و این تنها چیزی است که مردم میتوانند از او انتظار داشته باشند. برای هواداران ، سسک نمادی از این باشگاه است و از نظر مردم او بهترین است. هیچ شکی ندارم که او بطور کلی عاشق آرسنال و این باشگاه است. اگر قرار باشد او برد ، من چیزی در این رابطه نمیدانم اما یقینا او بسیار غمگین خواهد بود !! " منبع: SkySport
من مطمئنم در این کرانه ی بزرگ کسی هم قدری به من فکر خواهد کرد و مرا فراموش نخواهد کرد !!!!! ? Damn How Much Damage ? Can You Do With a Pen ---------------------------------------------------------------- Unfortunately I am, I just hide behind the tears of a clown
|
|
|
| 2 کاربر از BABAK بخاطر ارسال این پست سپاسگزاری کرده اند: |
|
|
#4 |
|
استاد
![]() Tournaments Won: 6 تاریخ عضویت: May 2009
سپاسها: 24,184
در 6,045 پست 24,813 بار سپاسگزاری شده است
به نظرم مهمترین وظیفه مدیران ارسنال نگه داشتن فابرگاس باشه............
بازیکن که نمیخرن حداقل بهترین بازیکناشو فروش ندن.......... ارزوی موفقیت برای ارسنال ![]() |
|
|
| 2 کاربر از Mr.SaeeD بخاطر ارسال این پست سپاسگزاری کرده اند: |
|
|
#5 | |
|
معاونت تالار ورزش
![]() تاریخ عضویت: Nov 2005
سپاسها: 9,128
در 7,387 پست 22,890 بار سپاسگزاری شده است
|
سلام دوستان تاپیک جدید رو تبریک عرض می کنم ... موفق باشید ...
PERSIAN GULF ![]() ![]() ++++++++++++++++ افسوس واسه توي اي دل ساده كه حتي تك تك خنده هاتم گله داره افسوس واسه توي اي دل ساده كه چشماتم هر لحظه گريه داره افسوس واسه توي اي دل ساده كه هركسي واست عقده اي فرستاده افسوس واسه توي اي دل ساده كه تو 7 تا اسمون نداري يه ستاره +++++++++ امان از این داف های ملوس!!! ![]() (( عاشق ها آدمای متوسطی هستن که با تعریف کردن از هم خودشونو بزرگ می کنن )) +++++++++++++++ نقل قول:
|
|
|
|
| 5 کاربر از djamir بخاطر ارسال این پست سپاسگزاری کرده اند: |
|
|
#6 |
|
مدیر بخش آهنگها و آلبومهای درخواستی
![]() تاریخ عضویت: Dec 2009
سپاسها: 9,152
در 2,769 پست 14,530 بار سپاسگزاری شده است
![]() ![]() ![]() |
سلام...تبریک دوستان
ممنون بابک که سسک رو آوردی ![]()
I am the master of my fate I am the captain of my soul در بیکرانه های زندگی دو چیز افسونم می کند: آبی آسمان را که می بینم و می دانم که نیست,خدایی را که نمی بینم و می دانم هست ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
| 3 کاربر از civilizable بخاطر ارسال این پست سپاسگزاری کرده اند: |
|
|
#7 |
|
استاد
سپاسها: 5,497
در 1,608 پست 4,000 بار سپاسگزاری شده است
|
بابک جون ممنون تاپیک جدید رو زدی به همه دوستای خوبم تاپیک جدید رو تبریک میگم امیدوارم تاپیک سراسر شادی باشه
| 4 کاربر از miladtaker بخاطر ارسال این پست سپاسگزاری کرده اند: |
|
|
#8 |
|
عضو نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Feb 2007
سپاسها: 23
در 181 پست 464 بار سپاسگزاری شده است
![]() ![]() |
سلام
من هم تاپیک جدید رو تبریک میگم به همه ی آرسنالی ها ![]() به امید موفقیتهای بیشتر در آینده و کسب جام |
|
|
| 2 کاربر از mo_skyx بخاطر ارسال این پست سپاسگزاری کرده اند: |
|
|
#9 |
|
سرپرست ارشد بخش فوتبال - سرپرست بخش اخبار روز - مدير بخش خبرهای ورزشی - ناظر تالار ورزش
![]() تاریخ عضویت: Aug 2005
سپاسها: 12,892
در 30,171 پست 66,023 بار سپاسگزاری شده است
![]() ![]() ![]() |
.
باسلام دوستان ارسنالی عزیز بابت افتتاح کلوپ شماره 13 تبریک عرض میکنم ![]() ![]() موفق باشید ![]() . |
|
|
| 4 کاربر از ali3at3at بخاطر ارسال این پست سپاسگزاری کرده اند: |
|
|
#10 |
|
سرپرست ارشد بخش فوتبال - سرپرست بخش اخبار روز - مدير بخش خبرهای ورزشی - ناظر تالار ورزش
![]() تاریخ عضویت: Aug 2005
سپاسها: 12,892
در 30,171 پست 66,023 بار سپاسگزاری شده است
![]() ![]() ![]() |
پدرسسک:
پسرم بازیکن آرسنال است پدر این ستاره اسپانیایی می خواهد تا هر چه سریعتر شایعات و گمانه زنی ها در مورد آینده فرزندش پایان یابد سایت گل- پدر سسک فابرگاس در مورد شایعاتی که در مورد آینده پسرش و احتمال انتقال سسک به بارسلونا به گوش می رسد، صحبت کرده و اعلام کرده که سران تیم کاتالان در صورتی که خواهان جذب سسک هستند، می بایست از مسیرهای مشخص و کانالهای تعیین شده وارد عمل شوند. پدر فرانسسک فابرگاس در گفتگو با رادیو کانال گفت:« تصور کنید که کسی دائما در باره خریداری یکی از بازیکنان بارسلونا صحبت کنند. طبیعی است که سران این باشگاه از این بابت عصبانی و کلافه می شوند.اگر چنین اتفاقی رخ دهد، در پایان رقابتهای این فصل شاهد آن خواهیم بود و آن زمان، زمان مناسبی برای صحبت کردن دراین رابطه است.» پدر فابرگاس ادامه داد:« این قابل درک است که مسئولان باشگاه آرسنال از این بابت ناراضی و ناراحت هستند. اگر سران باشگاهی نسبت به جذب یک بازیکن ابراز تمایل دارند، می توانند با سران تیم مالک این ستاره بر سر میز مذاکره بنشینند.این روندی است که می بایست طی شود.من معتقدم که این صحبتها می بایست پایان پذیرد ، چرا که سسک بازیکن آرسنال است.» |
|
|
| 3 کاربر از ali3at3at بخاطر ارسال این پست سپاسگزاری کرده اند: |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|