مشاهده کامل : چطور یک فرم ثبت نام با قابلیت ارسال عکس درست کنم
من چطور می تونم یک فرم ثبت نام د رست کنم که همراه اطلاعات ارسالیش بشه یک فایل را به دیتا بیس فرستاد. ( هیچی در موردش نمی دانم)
لطفا کمکم کنید
parsa_parand2006
30-08-2006, 14:07
من خيلي از اين چيزها سر در نمياورم لطفا اگر بلد هستيد بگيد كه ما هم بدانيم متشكرم
علما ، فضلا کسی نیست یه راهنمایی در این باره بکنه ؟ حداقل چه زبانهای برنامه نویسی وب برای نوشتن فرم ثبت نام لازم داریم؟
alfaforce
06-10-2006, 10:37
علما ، فضلا کسی نیست یه راهنمایی در این باره بکنه ؟ حداقل چه زبانهای برنامه نویسی وب برای نوشتن فرم ثبت نام لازم داریم؟
سلام
باید با Php یا Asp بنویسید
بعد فرم نوشتن کاره ساده ای نیست شما باید حداقل به Php تسلط داشته باشید و یک نفری هم نمیشه
amin_679
18-12-2006, 21:26
من چطور می تونم یک فرم ثبت نام د رست کنم که همراه اطلاعات ارسالیش بشه یک فایل را به دیتا بیس فرستاد. ( هیچی در موردش نمی دانم)
لطفا کمکم کنید
دوست عزیز من برنامه نویس web به زبان asp.net هستم و فقط میتونم بهتون بگم که اگر شما با asp.net بخواین این کار رو انجام بدین باید به یکی از این زبانها (vb , سی شارپ و جی شارپ ) و برنامه نویسی دیتا بیس یعنی sql server تسلط کافی داشته باشی
سلام
فقط: .sql. asp. html.php .xml ,.........که البته کمی مشکل وبه یک مغز گیرا نیازمندند اما
نرم افزار های آمادهای (پولی) متعددی هستند که این کار را با زدن چند کلید انجام میدند.از قبیل فرم ساز.و........
با تشکر
دوست عزیز در مورد ارسال اطلاعات توسط یک فرم و ذخیره آن بر روی سرور اگر نخواهید این اطلاعات را در دیتابیس ذخیره کنید و اطلاعات را بر روی سرور به صورت فایل متنی ذخیره کنید کار 5 دقیقه کد نویسی به زبان php است اما اگر بخواهید همراه با اطلاعات عکسی را نیز از فرستنده بر روی سرور ذخیره کنید در مورد عکسهای با حجم بالا ( محدودیت حجم توسط سرور تعیین می شود ) کمی کار شما مشکل می شود و بهتر است از اسکریپتهای آماده استفاده کنید.
اگر فرمتان ساده است و می خواهید بر روی فایل متنی ذخیره کنید محتویات فرم را ذکر کنید تا کد PHP آن را برایتان بنویسم.
mneshaghi
30-12-2007, 15:45
سلام
با استفاده از زبان ASP.NET مي توانيد اين كار را بكنيد و زياد هم پيچيده نيست ؛ اگر كتاب Wrox beginning ASP.NET 2.0 را داريد در فصل 8 اين موضوع را به طور كامل توضيح داده .
farzampur
30-12-2007, 16:27
به تاريخ اسال آخرين پست نگاهي بندازيد.
بيشتر از يك سال پيش؟؟؟
vBulletin v3.8.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd